En och samma aktör för bättre kundupplevelse & service

Begränsat antal mellanhänder innebär att du får mer tid till annat. Tactical Event i Malmö fixar dina vakter och bygger upp en godkänd och lagenlig entré som både lockar och lämnar ett profesionellt och lyxigt intryck på dina gäster.


Att få din gäst att känna sig trygg och att ge hen ett proffesionellt och vänligt bemötande är en förutsättning för att kunna bedriva en lyckad och vinstdrivande verksamhet. Med en omfattande rekryteringsprocess handplockar vi dina vakter för att passa specifikt dina kunder. Genom att hyra ordningsvakter och entrévärdar hos Tactical Event får du alltid rätt man på rätt plats. 


Tactical Event i Malmö har mer än 15 års erfarenhet inom specifikt säkerhet och bevakning. Vår specialité är att skräddarsy effektiva helhetslösningar till både mindre privata event liksom till större offentliga tillställningar. Detta omfattar även säkerheten på krogar och restauranger runt om i stan.


För dig som redan har en vaktstyrka eller skall annordna en privat fest eller bröllop så går det givetvis bra att enbart hyra kravallstaket, stolpar, belsyning och röda mattan hos oss!

Temporär eller fast installation

Med ett allt tuffare klimat runt om i världen och med en stigande statistik av begångna våldsbrott i samhället har säkerheten aldrig varit viktigare än vad den är nu.


Vill du satsa stort och köpa kravallstaket, stoplar eller annan säkerhetsutrustning till din verksamhet så hjälper vi dig att hitta exakt det du behöver och ger dig en schysst deal.


Förutom behovet av säkerhetspersonal och avspärrning så kräver de flesta fastigheter idag ett funktionellt och godkänt larm. Både för att skydda det du bryr dig om men också för att dina företagsförsäkringar skall gälla.


Tack vare samarbetet med några av marknadens vassaste larminstallatörer kan vi på Tactical Event även erbjuda dig larminstallationer för din fastighet eller arbetsplats. Välj om du vill hyra en larmväska under en begränsad period eller satsa på en fast installation.

Ditt ansvar och skyldighet enligt lag

I de flesta nya alkoholtillstånd på krogar och restauranger har kravet på antal ordningsvakter slopats. Men se upp. Skulle olyckan vara framme är det fortfarande du som ägare eller krögare som bär ansvar för att ordning och lag upprätthålls. Och detta görs tveklöst med just ordningsvakter och entrévärdar på plats.


Tactical Event i Malmö levererar all form av säkerhetspersonal till alla typer av evenemang, fest, nattklubbar och barer. Alltid handplockade och välklädda!


Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och riskanalys!

“Tack för att ni gjorde vår 50-års fest till en absolut oförglömlig kväll för våra nära och kära”


Toni & Lotta

Höllviken

“Stans bästa vakter! Vi ses definitivt på nästa jubileum!"


Krögare Lilla Torg

Malmö

“Tactical Event står för snabba lösninga och serviceinriktad personal. Kommer anlita er igen!


VD, Designerföretag

Stockholm