Kontakta oss direkt. Vi hjälper dig!Stort utbud av tjänster och produkter. Hyr vakt eller avspärrning hos oss och få en snabbare handläggning med garanti.


Hyr stolpar, kravallstaket, byggstaket, röd matta, larmbåge, vakter eller annan entreprodukt/avspärrning med snabb transport & installation. Fri transport inom Malmö vid alla ordrar över 8 000 kronor.


Med över 20 års erfarenhet inom säkerhet av nattklubb, restaurang, köpcentrum och konsert gör vi Sverige lite tryggare.


Fördelarna med att anlita en vakt i Malmö genom Tactical Event är många. Vi är ditt säkerhetsföretag med den precis rätta balansen av professionalism, vänlighet och auktorisation. Hyr ordningsvakter i Malmö, genom Tactical Event, och gör din verksamhet mer vinstdrivande och säkerställ att upplevelsen för din kund blir trygg, extraordinär och oförglömligt.


Gratis konsultation och övergripande riskanalys!


Varmt välkommen att boka ett möte eller begära en offert för ditt kommande event. Fyll i formuläret så återkommer vi snarast!


Låt oss handplocka era vakter för en mer serviceinriktad och vinstdrivande verksamhet.


Vill du ha en billig vakt eller en bra vakt? Ditt svar borde vara självklart.


En ordningsvakt, entrevärd eller väktare är så mycket mer än bara en säkerhetsåtgärd. Vi anser att den sociala kompetensen och servicebiten är minst lika viktig hos säkerhetspersonal. Detta är något som dessvärre falerar hos många krögare, festfixare och eventföretag där man fokuserar blint på pris samt att din ordningsvakt eller väktare uppfyller länsstyrelsens och polisens krav. Men faktum är att med rätt man på rätt plats så sparar du pengar. Låt oss förklara varför.


En smart investering.


Driver du en restaurang, nattklubb eller butik fungerar din ordningsvakt eller entrevärd, inhyrd av oss, som en inkastare precis som utomlands. Man agerar på köpsignaler från förbipasserande och lockar in extra kunder när man bemöter dem med ett leende och känslan av trygghet. Detta i kombination med en gnutta humor och auktoritär professionalism för att sätta stämningen för den betalande kunden under resten av kvällen. En nöjd och glad kund är en väl betalande kund.


"Vakten förstörde min kväll"


Bemötandet från vakten/värden i entren är A & O för att sätta kunden i rätt sinnesstämmning. Hur gästen behandlas i entren påverkar hela dennes kväll och viljan att stanna kvar, spendera och rekomendera. Gång på gång hör vi skräckhistorier från gäster till andra nattklubbar, restauranger och event där man blivit bemött av en otrevlig, frånvarande eller orättvis vakt. Vid sådana tillfällen har man fatalt misslyckats som krögare eller ansvarig. En bra vakt ingriper inte i onödan och försöker alltid lugna ned en situation så att den inte eskalerar. Vid tumult och handgemäng skapas det större ögon från myndigheter och dålig publicitet för nya potentiella kunder. Risken för dåliga rekomendationer ökar och du riskerar att förlora gäster som kommer att gå till dina konkurrenter.


Vi hittar din perfekta entrevärd, väktare eller ordningsvakt i Malmö och övriga Sverige!


Tack vare samarbetet med flertalet bevakningsföretag i Malmö, Skåne och övriga Sverige hittar vi rätt man på rätt plats. Varmt välkommen att boka en gratis konsultation med en av våra säkerhetsrådgivare i Malmö.

 
 
 
 
 

Är du ute efter bäst PT i Malmö som skapar skräddarsytt effektivt kostschema och optimalt träningsupplägg efter just dina förutsättningar och behov?


Kontakta First Class PT i Malmö för en gratis konsultation redan idag! Läs mer om Sveriges troligtvis bästa PT -> *här! 


First Class PT Mamö - rankade "bäst pt i malmö" 10 år i rad!*

www.firstclasspt.se powered by www.diamondgym.se