Välkommen till Tactical Event Malmö en del av Security Group Scandinavia. Det bästa vaktbolaget i Malmö som levererar säkerhetsvakter när du vill hyra vakter till en fest, premiär, jubileum, butik, nattklubb, bar eller högriskobjekt. Hyr stolpar, barriärstolpar, röd matta och kravallstaket i Malmö och få rabatt om du hyr sjukvårdare, ordningsvakter, entrevärd, väktare, butikskontrollant, mystery shopper eller secret shopper.

Mystery Shopper -

din förlängda arm

Vår erfarna mystery shopper i Sverige reser världen runt för att stärka ditt företags varumärke och säkerställa kvalitén till slutkonsumenten. Vi hjälper dig öka lönsamheten för din verksamhet och säkrar upp arbetsplatsen för er personal och besökare. Givetvis erbjuder vi hela processen från testköp till dokumentation, utredning och uppföljning med eventuell åtgärd. Hela processen sköts med full anonymitet för dig som beställare.

Våra tjänster


Låt oss skräddarsy ett upplägg med vår Mystery Shopper i Sverige som går i linje med ert önskemål och behov. Tack vare en gedigen erfarenhet, med över 20 års erfarenhet inom detaljhandel och service, går vi under radarn och reser världen runt för att smälta in i er omgivning och tillfredsställa ert behov med en omfattande dokumentation och punktlig rapportering.

Testköp


Vi besöker er verksamhet och provar er produkt och/eller gör ett klassiskt testköp på en vara eller tjänst.

Dokumentation, rapportering och utredning


Allt dokumenteras och sammanställs i en rapport som skickas till dig som beställare. Vid behov utför vi en internutredning som ligger till grund för en eventuell polisanmälan eller tvistemål.

Uppföljning med åtgärd


I samråd med dig och en juridisk rådgivare tar vi fram en handlingsplan på hur vi skall avancera. Fortsatt utredning eller direkt åtgärd.

Testköp


Med speciellt framtagna metoder utför vi ett initialt testköp av en produkt eller tjänst.

Dokumentation, rapportering och utredning


Hela processen dokumenteras digitalt eller i skrift. Om vår beställare önskar, och lagen tillåter, använder vi digital övervakningsutrustning som t.ex. gps tracking, ljudupptagning, stillbild eller rörlig bild.

Vår mystery shopper återkopplar fynd och andra iakttagelser till dig som beställare. Sammanställningen av framkommet material utreds vidare av beställaren eller av oss.

Uppföljning med åtgärd


I samråd med dig och en juridisk rådgivare tar vi fram en handlingsplan på hur vi skall avancera. Fortsatt utredning eller direkt åtgärd.

Berätta mer om rådande problematik eller önskemål


Första konsultationen är alltid gratis. Offert lämnas på begäran.

unsplash